Яка гавра със Сашка Васева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:24 / 10.02.2020
2210
Зверска гавра със Сашка Васева и участието ѝ във "ВИП Брадър" преди 3 години предстои да види бял свят в Народния театър на 20 февруари. Въпросната пародия се казва "Бонбон" и вече се репетира на първата ни сцена, а прототип на главната героиня е именно Дупнишката Мадона. Ролята ѝ ще изиграе симпатичната и много смешна София Бобчева, която рискува да стане обект на дупнишка черна магия, щом фолк легендата узнае какъв сеир се подготвя на неин гръб.

В анонсите за бъдещото представление не е посочено изрично, че е базирано на живота и творчеството на Сашка Васева. Но това става ясно, когато човек прочете за какво се разказва с пиесата. Става дума за застаряваща фолк певица, която е била изключително популярна в миналото, но с годините е изгубила целия си блясък. Един ден тя решава да възобнови кариерата и старата си слава, като запише нов албум и едновременно с него пусне автобиографична книга със заглавие "Силиконови чувства". За да ги рекламира, влиза в риалити шоу с име "Прозрачната стая". В него е задължена да седи сама в стая с прозрачни стени, в която всички тв зрители могат да виждат какво прави. Там тя чува единствено гласа на "Грейт Фадър". 

Не е нужно висше образование, за да стане ясно откъде е черпила вдъхновението си авторката на текста Здрава Каменова. Точно преди 3 години емблемата на ранния фолк – Сашка Васева, влезе във "ВИП Брадър" именно със заявка да възкреси своята кариера. Тя не скри от никого, че смята да възобнови участията си по заведения и записите на нови песни и албуми, разчитайки на риалитито да ѝ вдигне рейтинга. Тогава Сашка успя да си издейства самостоятелна стая, която обаче бе заредена с толкова много камери, че за нито един зрител не остана скрито какво прави фолк легендата, докато уж е сама. Също толкова проста за разкриване е аналогията между Биг Брадър – в превод Големият брат, и Грейт Фадър – в превод Великият баща. 

Героинята в спектакъла обаче носи съвсем различно име в сравнение с Дупнишката Мадона. Тя не се казва нито Сашка, нито Александра, нито други производни на името, а Марчела - вероятно вдъхновено от фолк певицата Мария. Описана е като "позагубилата блясъка си, наивна, будеща много смях", а битието ѝ е наречено с думите "абсурдния живот на поп фолк звезда". Как ще реагира прототипът, когато разбере за гаврата, засега не е ясно. Нищо чудно да потърси съдебна отговорност от авторите ѝ, пише "Уикенд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).