Юксел Кадриев стана обект на злобни шеги в ефир

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:15 / 23.12.2022
738
Колегите на новинаря Юксел Кадриев го взеха на подбив съвсем изненадващо.

 

 

Шегата за Шегата за сексуалната ориентация на Кадриев бе изстреляна в ефира на bTV преди дни от спортния журналист Петър Бакърджиев, който често се майтапи солено с колегите си.

Повод за майтапа с Кадриев стана излъчено видео, в което мъж свири на пиано под водата, оборудван с предпазен костюм. Дни по-рано Юксел Кадриев публикува видео в платформата Youtube, в което изпълнява кавър версия на всеизвестната коледна песен Let It Snow ("Нека вали сняг“), докато свири на пиано.

"Юксел Кадриев може също да се снима под вода. Доколкото знам е планинар, броди из планината“, обади се Петър Бакърджиев. Водещият Златимир Йочев тихо предположи, че "Юксел събира гъби“, но колегата му се направи, че не го е чул и с широка усмивка попита цели 3 пъти: "Съчки ли събира Юксел в планината?“, правейки препратка към известната песен на Деян Неделчев – Икебаната, която е неофициален химн на родните хомосексуалисти.

За момент грубата шега на Бакърджиев с Юксел, стъписа и Златимир Йочев и синоптика Борислав Лазаров. Само няколко секунди по-късно и двамата прихнаха да се смеят, заразени от смеха на Бакърджиев.

За да спасят положението, операторите веднага пуснаха друг клип от видеообмена, а Боби Лазаров побърза да замаже гаврата с Юксел Кадриев с пожелание към всички "тик-токъри, ютубъри и инфлуенсъри“.

За никого не е тайна, че преди няколко години новинарят от Би Ти Ви преживя тежък развод със съпругата си Бонка Георгиева, която обяви, че се разделя с него, тъй като го заловила с мъж в леглото. Скандалите между бившите съпрузи стигнаха и до съдебна зала, а през 2012 г. Бонка беше задържана за кратко в полицията по жалба на тв говорителя, който се притеснявал, че оперната певица иска да го убие, припомня "Уикенд". Впоследствие двамата се помириха в името на дъщеря си Габи, но оттогава темата за сексуалната ориентация на Юксел Кадриев е болезнена и изнервяща за популярния новинар.

Що се отнася до спортния журналист Петър Бакърджиев, то той често си прави груби и необмислени шеги в ефира на bTV с колегите си. Преди година той забърка синоптичката Натали Трифонова в интимна интрига с репортера Денислав Борисов. Без много да му мисли, Бакърджиев разказа как докато идвал на работа рано сутринта, видял Денислав Борисов да слиза от джипа на Натали.

Засегната от разказаната в ефир история, Натали Трифонова потърси обяснение от Бакърджиев: "Ти си голям интригант! Постоянно искаш нещо пред зрителите да ме изложиш. Не може нашите истории да ги плямпаш така в ефира“, скара се блондинката на спортния журналист.

Няколко месеца по-късно заподозреният в тайна връзка с Натали, Денислав Борисов напусна медията.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).