Юлиан Вергов се връща в телевизията и то не къде да е

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:00 / 08.09.2023
482
Тази неделя в 20:00 часа зрителите на NOVA ще станат част от грандиозното начало на втория сезон на "С Рачков всичко е възможно“. Освен нови игри, много забавление и любимите предизвикателства, във всеки епизод ще има и тема, която свързва гостите. Първите осем звезди, които ще заблестят на сцената, са обединени под името "Заслужили артисти“, а самият Димитър Рачков ще зашемети с невиждана изненада за старт на новия сезон.  

Владо Пенев, Юлиан Вергов, Жаклин Даскалова, Радина Боршош, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева и Христо Петков са първите гости, които ще влязат в най-смешните предизвикателства на любимия водещ. Тематично за "Заслужили артисти“, всички игри ще изпитат бързата им мисъл, актьорските им умения и  чувството им за хумор. В първия епизод специално участие ще вземе обичаната българска певица Маргарита Хранова, която ще плени всички с невероятния си глас.

Новият сезон ще продължи да забавлява с изцяло нови игри, четири от които зрителите ще видят още тази неделя. В "1 към гьотере“ ще бъдат тествани танцувалните умения на гостите. В "Такси“ пък всеки пасажер ще се преобразява в емблематична личност, а шофьорът ще има трудната задача да отгатне коя е тя. Лудата стая и Димитър Рачков отново ще предизвикат участниците да импровизират под наклон, а музиката, танците и щурите истории ще бъдат неизменна част от шоуто.

Сред гостите през втория сезон на "С Рачков всичко е възможно“ ще бъдат още Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Александър Сано, Владимир Михайлов, Владимир Карамазов, Калин Врачански, Криско, ДесиСлава, Михаела Маринова, Керана, Ивана и Стояна, Александра Богданска, Алекса Ерски и други. Смелите звезди ще изненадат всички със способностите, които ще покажат пред Димитър Рачков и зрителите на NOVA в най-смешните предизвикателства.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5425):
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен откъм премиерни филми на големия екран
19.05.2024 Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момента 
19.05.2024 Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите филми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи световноизвестния ни цигулар Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Участничка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възстанови се като по чудо
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).