Заможен бизнесмен се грижи за издръжката на Муки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:14 / 04.04.2024
1417
Млад и заможен бизнесмен се грижи за издръжката на Мария Грубешлиева - дъщерята на покойната Стоянка Мутафова. Той е наел второто жилище на легендарната актриса, което тя приживе бе купила с инвестиционна цел и завеща на своята щерка. Муки предвидливо не го продаде, а започна да го отдава под наем, за да си осигурява стабилни и редовни месечни приходи. То се намира в елитна кооперация не къде да е, а в централния столичен квартал "Лозенец“, където бе и жилището на Мутафова. В него щерка й продължава да живее и досега.

В последните няколко месеца притокът на пари към сметката на Муки бил секнал временно, защото не можела да си намери сносен наемател. Единственият й друг доход е социалната пенсия, която взема поради липса на достатъчно трудов стаж. Предишните две наемателки взели, че я прецакали. Изнесли се и я оставили на сухо, а Грубешлиева дълго търсела човек, който да ползва имота. Преди няколко седмици интелигентен и млад бизнесмен проявил интерес към апартамента. Единственото му условие било да не плаща първи наем, а да направи освежителен ремонт на жилището.

Дъщерята на Стоянка Мутафова не крие, че е благодарна, че майка ѝ ѝ завещала солидно имане. С част от имотите тя се раздели. Още през 2020 г. Муки обяви за продан парцел, купен от актрисата, в българското Сен Тропе - морският курорт Свети Влас. Земята бе на изключително апетитно място - на височината над марината на братя Диневи и от нея се разкриваше невероятна панорамна гледка. Около парцела имаше построени къщи, същински палати, притежание не само на родни баровци, но и на руски богаташи.

Причината Грубешлиева да се раздели с имота бе, че нямала нито желание, нито възможност тепърва да строи вила там. Според градската легенда Мутафова завещала на единствената си дъщеря крупна сума в банка и имоти. Най-скъпоструващият е апартаментът в "Лозенец“, в който двете живееха, а сега Муки обитава заедно с домашните си любимци. Жилището е на цял етаж, представлява 3 апартамента, слети в един, и се оценява на над 400 хиляди евро. Другият апартамент, който Грубешлиева е дала под наем, е значително по-малък. Още приживе пък Стоянка Мутафова се раздели с обичаната си малка виличка в квартал "Драгалевци“.

През 2017 г. тя я хариза за само 50 хиляди лева, след като няколко пъти крадци нападаха имота. Освен това къщурката се нуждаела от много сериозен ремонт и била буквално пред разпад. За капак бе обладана и от лоша енергия, защото Мутафова два пъти падна и си счупи ръката в дворчето й, където намираше спокойствие и прохлада в летните жеги, пише HotArena.

Виж коментарите (2)

Още по темата (5769):
14.06.2024 Майли Сайръс няма приятели сред колегите си
14.06.2024 Ако спасите диво животно, ето какво трябва да знаете, за да му
помогнете
14.06.2024 You Tube върна клипа на Мария след скандала
14.06.2024 Зомбори и Боряна Братоева открехнаха завесата за новия сезон на "Гласът на България"
14.06.2024 Годежните пръстени за милиони на Дженифър Анистън
14.06.2024 Сано пропуска раждането на внучката си
Още новини от Любопитни новини:
Наша актриса стана жертва на известен онлайн сайт за дрехи и аксе...
Красива репортерка на Нова телевизия слага край на кариерата си
Тази звездна двойка е на път да изненада всички
Майли Сайръс няма приятели сред колегите си
Натали Трифонова подкара мощен джип
Петте зеленчука, с които да внимавате


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).