Жалко! И Мира си тръгна!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:19 / 02.12.2019
3144
Наша изключително известна водеща потвърди, че се оттегля от предаване по БНТ. Във Фейсбук Мира Добрева съобщи новината с прочуствени думи, като разкри и кои ще са нейните наследници в "Отблизо". Това са младите журналисти Боряна Граматикова и Деян Спасов. 

"Едно предаване е като едно приятелство. Минава през различни фази, турболентни състояния, еуфорични случвания. Приятелствата понякога се уморяват. Предаванията - също. И тогава трябва да се отдалечиш. За малко или много. Завинаги? Не знам. Знам само, че всяко нещо е с времето си. Нищо не е вечно и не трябва да сме с усещането, че без нас системата ще се срине. Аз преживях най-силното си професионално случване.

Благодаря ти, Българска национална телевизия. БНТ! Буквално родих това предаване - с помощта на Жоро Торнев и много хора край мен, разбира се. Но ОТБЛИЗО е моя рожба. Адски много го обичам. А нали знаете - когато обичаш истински едно нещо, трябва да можеш да го пуснеш. Все едно да не изпратиш детето си да учи, защото те е страх да не му се случи нещо.

Мен не ме е страх за бъдещето на предаването. Избрах си невероятни наследници - Боряна Граматикова - мой верен съратник в последните 5 години и Деян Спасов - момчето, с което се познавам от 5 месеца, но усещам, че това ще продължава поне 50 години  Това са моите хора. Не ги съдете прекалено сурово, ако грешат. Тепърва им предстои да се установят като двойка. Убедена съм - най-добрата в българския телевизионен ефир. А аз няма да изчезна съвсем. Има толкова много истории, които ще разказвам. В ОТБЛИЗО, надявам се", написа Добрева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).