Жената на Къванч Татлъту с извънреден зов за помощ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:56 / 18.02.2023
10668
Огромната трагедията, която застигна хората в Турция, предизвика огромна вълна на съпричастност, както вътре в страната, така и от цял свят. Много спасителни екипи се включиха в борбата за спасение на оцелели. Сега обаче, след като надеждата да са останали все още живи под развалините почти е угаснала, идва ред да се обърне внимание на оцелелите.

Башак Дизер, известна модна дизайнерка и съпруга на звездата на турското кино Къванч Татлъту, обърна внимание върху децата, чиито родители са загинали или изчезнали след земетресението.

"Турската общественост и много известни хора там правят всичко по силите си да помагат. Нека бъдем много внимателни за безопасността на децата и бебетата. Докладвайте Ало 183 и ги предавайте само на полицаите. Можете да дадете информация за самотните деца в района на @saadetozkanefe @ucimorgtr Те се свързаха директно с министерството.  Много е важно!!"

Тя публикува и линк на платформа за откриване хора, като по този начин информацията да успее да достигне до възможно най-много хора.

"Добавих линка към профила си. Списъкът се актуализира постоянно.

Repost @ada.ares

・・・

Трудно би било да споделите потвърдените списъци на болницата от вас, когато надхвърлят 1000 номера и да достигнете тези списъци до тези, които търсят вашите близки чрез Instagram. Ще продължим да добавяме проверени списъци към тази платформа, колкото можем. Специално си сътрудничим на официалните институции в този смисъл, молим ги да подкрепят тази Мрежа. Надяваме се, че ще ви помогнем да получите най-добрите новини от всички ваши близки.



Забележка: Тази платформа е разработена за споделяне на информация с нестопанска цел, няма връзка с никакви институции или организации. Упълномощените агенции и институции могат да ползват информацията и при необходимост ще сътрудничим".

Както тя, така и съпругът й не спират да помагат от самото начало на трагедията.

Виж коментарите (0)

Още по темата (239):
16.03.2024 Пак предричат много силно земетресение близо до България: Всяка десета сграда ще се срути, около 200 000 души ще загинат
07.03.2024 Земетресение в Турция
23.11.2023 Земетресение с магнитуд 5,3 е регистрирано в Турция
13.11.2023 Силно земетресение близо до България
04.10.2023 Ново земетресение в турския окръг Хатай
23.09.2023 Земетресение с магнитуд 4,5 разлюля Турция
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).