Жената с най-големите гърди в Европа влиза в нашия ВИП Брадър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:49 / 28.06.2017
27328
За 60 бона у нас за първи път идва притежателката на най-големия силиконов бюст в Европа. Това е 33-годишната германка Майра Хилс, която ще видим в новия сезон на "ВИП Брадър" като специален гост, пише в. "България днес". Най-успешното риалити у нас и тази година ще продължи с провокациите, а мотото е: "Силиконът е кух, ние - не". Мадам Бешайн засега е дала първоначално "да" на екипа на Нико Тупарев и се е съгласила за хонорар от 60 бона. 

На по-късен етап хората й ще потвърдят времето, в което тя ще пребивава в къщата на Нови Хан. Русокосата германка, която се налага с прозвището Мадам Бешайн, е притежателка на най-големия силиконов бюст в Европа. Чашките на чудовищния й сутиен са с размер Z. Истинското й име е Майра Хилс и тя е превърнала мечтата си да има големи гърди в болестно състояние. 

С помощта на няколко операции бюстът и нарастнал от нормалния B размер, до абсурдния Z. Тя смята, че така е дяволски привлекателна и секси. В допълнение да станат известни освен Майра Хилс в новия сезон на "ВИП брадър" ще участват и шест български силиконки, две от които още не са дали своето "да" на продуцентите. Сред тях известни са имената на красавиците Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова, Галена Димова. Оферта е получила и прословутата Мис Тигрова, чието истинско име е Мая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).