Златка и Джизъса се сдобриха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:13 / 19.09.2022
918
Златка Райкова и Благой Георгиев – Джизъса са намерили общ език в името на 3-годишния им син. Плеймейтката призна, че с бившия й мъж са заровили томахавката и са в нормални отношения. Доскоро те не можеха да се гледат, но в крайна сметка са решили, че няма смисъл повече да злословят един срещу друг. 

Георгиев се ожени за новата си любима Полина преди 2 месеца и половина. Засега брюнетката още не е бременна, но бившия футболист се надява да се отчете с бебе и от нея. Той вече има 4 деца от 3 различни жени, ала не смята да спира да възпроизвежда гените си. Райкова сподели, че с актуалния й приятел Карен Хачатрян също планирали бременност, но по думите й било божа работа кога точно ще се случи. Свидетели са ги засичали в популярна болница по репродуктивна медицина, та нищо чудно вече да са предприели стъпки в тази посока, пише HotArena.

За младия арменец се знае, че е бивш спортист с отнети права. Навремето  бил обещаващ тенисист, но го уличили в корупция заради уредени мачове и подкупи, тa вече не се състезавал на корта. Говори се, че той не таял особено топли чувства към Джизъса и не пропускал възможност да му се подиграва.

Според запознати Златка била бясна заради секс похожденията на бившия си, а новината за сватбата му напълно я сринала, колкото и да се правела на силна. Тя скочила в леглото на първия срещнат само за да му отмъсти. Връзката ѝ с Хачатрян започнала като авантюра, обаче сега ставала все по-сериозна.

Арменецът е на 28 години и няма деца, но се опитва да полага грижи за малкия Благойчо. Златка нарочно документира това старание в мрежата, за да дразни бившия. Както изглежда обаче, на Джизъса хич не му пука. Той изкара дълга лятна почивка в Гърция, после и в Турция, а сега е с новата си булка Полина в хотела на родителите й във Велинград. С него са и двете му по-големи деца от гимнастичката Христина Витанова, както и Благо-младши. Синът си от Есмер Омерова обаче не е виждал от няколко години, а и едва ли ще го види скоро, защото рускинята напълно е ограничила контактите им.

За разлика от Есмер, Райкова твърди, че иска наследникът й да има добра връзка с баща си и по никакъв начин не смята да спира срещите им. Първоначалното огорчение от изневярата на Джизъса вече започнало да преминава, тя се успокоила с новия си мъж, който не спира да я глези със скъпи подаръци, и успяла да прости на бившия за начина, по който се отнесе с нея.

Благой пък твърди, че Полина е жената на живота му, затова и толкова бързал да я заведе до олтара. Те се запознали във фитнес залата и веднага се харесали. Палавият спортист, известен със слабите си ангели, не успял да устои на изкушението, а и семейният живот със Златка по това време вече започнал да му доскучава. Той напуснал плеймейтката, за да се посвети на новата си голяма любов, която с днешна дата е негова съпруга.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).