Звезда на родното кино публикува снимка от Бургас и просълзи мрежата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:26 / 26.11.2020
1975
Звездата на българското кино Яна Маринова се похвали в социалните мрежи с новите си шушони. С вълнените чорапи красивата актриса се е сдобила от бабите, продаващи ръчно изработени плетива на бургаската улица "Александровска", видя Burgas24.bg.  

"Вълнени чорапи за зимата си взех от тези жени на Александровска в Бургас.  Едната е на 84 и продължава да работи и да изкарва прехраната си. Обичам и ще се боря винаги за хората, които избират трудния, но верен път, за да бъдат щастливи, но и полезни на околните, въпреки заобикалящата ги среда. Децата и възрастните хора са тези, които нямат избор без нас, тези в активна възраст. Не може да съжаляваме млади, прави хора - жени и мъже, които избират да ровят в кофите и да просят. Не забравяйте циганката Есмералда в Парижката Света Богородица на Дюма. Тя предсказваше бъдещето с малката си козичка, която редеше буквичките, но не крадеше и се бореше. До края на живота си. А просяците бяха подземния живот, свързан с кардинала. Нека мислим, а не се оставяме само на сляпа емоция", написа култовата актриса от малкия и голям екран под снимка, на която позира с топлите чорапи.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).