Звездните БГ сватби за 2023 г.

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:27 / 03.01.2023
1246
След като изпратихме 2022-а като годината на разделите, посрещаме новата 2023-а с очаквания да се превърне в годината на светските сватби.

През изминалите 12 месеца едни от най-популярните двойки у нас казаха официално "край" на връзките си и поеха в различна посока с нови партньори. С клетви този път любовта да е завинаги те прекрачват прага на годината с планове за годеж и бяла арка.

В публичното пространство изгряха и много нови светски двойки и ако следим признания за любов и вярност, то неминуемо намеренията са сериозни, пише "България Днес".

Сашо Кадиев се осмели на брак с Ивелина Чоева

Водещият на Би Ти Ви попада в класацията за предстоящите звездни сватби в последния момент. Навръх Бъдни вечер той подари годежен пръстен на приятелката си Ивелина Чоева, с което доказа, че този път намеренията му са сериозни. Кадиев нямаше брак с майката на дъщеря си и винаги е казвал, че е по-скоро против официалните клетви, затова и доскоро не изглеждаше сериозно да мине официално под венчило. Макар годежният пръстен да е факт, Кадиев побърза да уточни, че няма дата за сватба, с което се застрахова, че е възможно да не е в близките 12 месеца.

Златка Райкова този път под венчилото с Карен

Най-чаканата сватба. След драматичната раздяла на плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев двамата толкова бързо намериха нови партньори в живота си, че дори последователите им се объркаха от този любовен многоъгълник. Благо се ожени светкавично за красивата Полина, която срещна във фитнес залата, а Златка завъртя любовен роман с бившия тенисист Карен Хачатрян. В началото връзката на блондинката изглеждаше по-скоро като отмъщение, но тя бързо доказа, че вижда бъдеще в нея. Златка получи годежен пръстен, а малко след това показа бременно коремче. "Искам сватба и вече я планираме. Ще е голяма и ще се случи, след като се роди детето", признава плановете си за 2023 година Райкова.

Ще се оженят ли най-сетне Николета и Ники Михайлов?

Любовна история като от роман. Всички знаят множеството перипетии, през които преминаха секссимволът Николета Лозанова и вратарят Ники Михайлов, за да са заедно. Откакто преди години дадоха нов шанс на връзката си, двамата са неразделни. Живеят като истинско семейство с дъщерята на Николета от Валери Божинов. И все пак феновете им се надяват за официален брак и общ наследник.

Иво Карамански-Сано със сериозни намерения към Антоанет Пепе

След драматичната си любовна история, която двамата разкриха пред Мон Дьо, инфлуенсърката Антоанет Пепе и наследникът на покойния Иво Карамански официално са двойка. Въпреки разликата от 8 години в полза на Антоанет и трите й деца от двама мъже, двамата се кълнат, че са влюбени и щастливи. Искат още деца и голямо семейство. Затова е много вероятно Иво Карамански, който носи и фамилията на втория си баща Александър Сано, да докаже намеренията си с пръстен.

Златка Димитрова намери Господин X

След няколко публични връзки и драматични раздели бившата плеймейтка Златка Димитрова отново е обвързана. Този път тя пази в тайна новия си мъж. Появиха се слухове, че заради него тя се е върнала отново в София след няколко години в родния Бургас, получила е подарък нов апартамент и обещание за щастливо бъдеще. Дали този път Златка наистина е намерила нейния човек и докъде ще се развие връзката им, предстои да разберем.

Скандалната Моника Валериева чака пръстен от Меди

Скандални, провокативни, влюбени. Най-актуалният в момента фолкпевец Меди и силиконката Моника Валериева определено изненадаха с връзката си. Валериева дълги години бе в центъра на всевъзможни сексскандали. Преди години се превърна в причина за развода на Валери Божинов и Николета, след това развали годеж с тайнствен арабин, води дела с Люси Иларионов заради обида от негова страна, че е момиче на повикване. В крайна сметка се кротна при мургавия певец и двамата живеят заедно.

Анелия най-накрая влюбена

След години мълчание за личния си живот и нестихваща любовна драма с първия й съпруг Коко Динев Анелия най-накрая има официална нова връзка. С бизнесмена Любомир Захаринов са заедно повече от година, а чалга дивата е влюбена до уши.

"Наистина смятам, че открих своя човек", откровена е Анелия, а според близките й предстоящ годеж е само въпрос на време.

Цитиридис намерил "точния човек" в Боряна

Любовната връзка, за която "България Днес" първи писа, върви по мед и масло. Тв водещият Николаос Цитиридис и актрисата Боряна Братоева се показаха за първи път официално в навечерието на Нова година и разказаха забавни истории от личния си живот. Двамата се запознават покрай участия на актрисата в неговото шоу. Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото на Николаос преди повече от две години той я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения преминават в лични. "Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!", сподели преди време Цитиридис, с което за първи път разкри сериозните си намерения.

Ергенът Виктор спира да е ерген

Последната червена роза на ергена Виктор Стоянов отиде не при някоя от участничките в предаването на Би Ти Ви, а при официалната му приятелка Мария. Месеци наред докато по телевизията вървяха записите на риалити шоуто, а Виктор и Александра воюваха за сърцето му на екран, фитнес инструкторът пазеше дълбоко тайната - има си гадже. Двамата се запознават след снимките на "Ергенът". Мария Тарашманова е известен инфлуенсър и двамат изглеждат повече от щастливи заедно, а диамантеният пръстен ще е скоро на ръката на хубавицата, вярват техни приятели.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).