21-годишна бавачка бе изтезавана, убита и изгорена от жена и любовника й

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:42 / 23.03.2018
8642
Изгорелите останки на 21-годишната французойка Софи Люнет бяха открити в градина в югозападната част на Лондон. За убийството на момичето са обвинени 35-годишната Сабрина Куидър и 40-годишния Уисем Медуни, в чиято къща Софи работила като бавачка. Според "Мирър" Сабрина Куидър жестоко издевателствала над 21-годишната бавачка на децата си, преди да убие момичето и да изгори тялото й в градината. Жената и нейният любовник държали Софи в продължение на няколко дни в къщата им в югозападен Лондон гладна и я биели.

Сабрина обвинявала девойката за връзка с бившия й приятел - основателя на поп групата Boyzone Марк Уолтън - и смятала, че тя и музикантът й влияели чрез черна магия. Куидър също обвинила бавачката, че е откраднала диамантено колие и че плетяла интриги срещу нея. За да накажат "престъпничката", работодателите счупили гръдната й кост, четири ребра, челюст, а след смъртта й се опитали да скрият доказателствата и да изгорят тялото в задния двор. "Последните часове на живота на Софи са били наистина ужасни. Тя била подложена на инквизиторски мъчения и ужасно насилие," казва прокурорът Ричард Хоруел.

Планът на престъпниците се оказал неуспешен - съседът им надушил дим и извикал пожарникари, които открили остатъците от тялото в градината. Сабрина Куидър и Уисем Медуни отричат ​​участието си в убийството на момичето, но прокурорът Ричард Хоруел е убеден във вината на двойката. В полза на версията му са и следователите, които са открили дневника на Софи - там момичето се оплаква от лошото отношение от страна на работодателите и заявява, че те не позволявали тя да се върне във Франция. Процесът за убийството на Софи продължава. 

Източник: Блиц

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици
Европейският парламент одобри законодателната реформа за по-ефект...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).