Изнасилиха брутално четири ученички, тръгнали на благотворителна мисия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
19:35 / 10.12.2018
17587
Четири ученички са били държани с опряно дуло до главите и изнасилени при брутално нападение в Гана. Техният насилник стрелял по охраната преди да посегне на децата, съобщава "Дейли Мейл“, цитирани от "Блиц".

Жертвите са британски ученички на възраст 16 и 17 години. Те били отседнали в заградена със стени къща за гости и били част от група от 10 души на благотворителна мисия в столицата на африканската държава Акра.

Нападателят имал пушка, с която прострелял охранителя в хостела, който се опитал да го спре. Според "Сън“, след нападението в събота тийнейджърките и тяхната учителка се прибрали с полет във Великобритания и в неделя постъпили в местна болница.

Всяко дете било платило по 1200 паунда, за да се включат в благотворителна мисия в западноафриканската държава. Тя пътували до там, "за да имат възможност да усетят живота в развиваща се страна“.

Квартирата им била близо до плажа и, а децата били настанявани в стаи с по 6 легла, като във всяка стая имали възпитател и охрана. Външното министерство на Великобритания потвърди за инцидента и обяви, че си сътрудничи с местните власти в разследването.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).