Младеж падна в горещ извор в "Йелоустоун", свари се за минути

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:01 / 18.11.2016
1397
Останките на мъжа, който почина в инцидент в горещ извор в Националния парк "Йелоустоун", са се разтворили преди тялото да може да бъде извадено от водата, предаде "Би Би Си", цитиран от "24 часа". 23-годишният Колин Скот умира през юни тази година, след като се опитва да провери температурата на водата на един от горещите извори в "Йелоустоун", но се подхлъзва и пада вътре. Инцидентът е записан от сестрата на жертвата, става ясно според нов доклад.

Според този доклад, Колин и сестра му са напуснали определената за вървене зона близо до басейна "Норис", търсейки място, на което да се потопят в горещите извори, въпреки опасността и предупредителните знаци. Спасителни екипи са намерили тялото му в басейна, но са изоставили опитите да го извадят от водата поради свечеряване и приближаващата се гръмотевична буря. На следващия ден обаче, те не са могли да намерят някакви останки във врящата вода. 

"Колин Скот се е разградил за изключително кратък период. Целият район е геотермално активен. Точно заради това има точно определени места за вървене, за безопасност. Природата тук не прощава", съобщи зам.-главен рейнджър в "Йелоустоун" Лорън Верес.


Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Проф. Владимир Чуков: Всякакви версии за инцидента с Раиси са на ...
Потъна кораб в Черно море, трима души са изчезнали
ЕС наложи санкции срещу "Гласът на Европа" и още три руски медии
Фицо претърпя още една операция
Френската полиция уби мъж, опитал се да подпали синагога
Орбан: Роберт Фицо е на косъм от смъртта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).