Разкриха дълго пазена тайна за показното убийство на Аркан

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:43 / 15.01.2020
972
Желко Ражнатович е трябвало да бъде ликвидиран по ефектен начин, като хотел "Интерконтинентал" бил резервен вариант, твърди Александър Мандич, син на най-добрия приятел на Аркан Миленко Мандич - Манде.

"Те планираха да ликвидират Аркан пред "Мадейра" със 100 кг динамит в колата. Така чух, защото Аркан седеше там през цялото време, той много обичаше "Мадейра". Те също разработиха сценарий, при който да бъде ликвидиран с масиран залп от лека картечница. И в двата случая идеята е била да бъде зрелищно.

В крайна сметка вероятно са заключили, че ще бъде трудно да се направи," казва Мандич. Желко Ражнатович бе убит на 15 януари 2000 г., малко след 17 ч. в хотел "Интерконтинентал" в Белград, пише "Вечер". С Аркан бяха убити и някои негови приятели, които са били с него, бивши служители на Федералната служба за сигурност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).