ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стана ясна причината за салмонела в шоколадовите яйца | ||||||
| ||||||
Повечето от тях на възраст до 10 години.Замърсяването вероятно е станало при обработването на пълномасленото мляко, се посочва в доклада на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията. Установено е, че не са спазени хигиенните изисквания в шоколадовата фабрика в Белгия. Салмонелата е открита на място още през декември миналата година, но тъй като произведената продукция е показала отрицателен тест за салмонела, яйцата са пуснати в мрежата. Всички продукти от злополучните партиди се изтеглят от търговската мрежа не само в Европа, но и в Съединените щати, Австралия и Нова Зеландия. Прокуратурата в Белгия води разследване, фабриката спря работа. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Международни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Лековитият извор, за който от векове се носят легенди
09:07 / 27.04.2024
Земетресение разлюля България
10:18 / 26.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета