Ден на таланта се проведе в училището в Приморско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:02 / 23.02.2018
2145
Училище СУ "Никола Вапцаров" в Приморско отправи предизвикателство към даровитите деца чрез Ден на таланта. С тази интересна инициатива, в която се включиха 23 индивидуални и групови изпълнители, завърши учебната седмица в морския град. Чрез нея учениците показаха в коя област са най-добри. Едни пяха, други танцуваха, трети рецитираха, а някои демонстрираха спортни и актьорски умения. Всяко следващо изпълнение носеше своя положителен заряд, а бурните аплодисменти, усмивките и одобрителните погледи, изпълнени с възхищение даряваха на младите таланти увереност и сила. Изпълненията бяха оценявани от жури, съставено от учители, което вземаше под внимание и аплодисментите на публиката.

На първо място се класираха учениците от XI клас, които представиха театралната постановка "Криворазбраното образование". Второто място заеха танцьорите от IVа клас, които се изявиха в стил хип-хоп. Третото място грабна Стиляна Добрева. Ученичката от IVб клас представи собственоръчно написана поема, в която беше описала характера на всеки един свой съученик. Със специална награда журито награди и Мира Копчелиева от IVа клас, която се представи като певица.

Изпълнителите получиха поздравления и награди от училищното ръководство. След получаването на медали, грамоти и предметни награди, децата изразиха желанието си Деня на таланта да стане традиционен за училището.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).