Кой е виновен за грозните сцени в Приморско? Ето версията на персонала на ресторанта!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (8)
15:21 / 28.07.2021
11090
Видео с ресторантьор, който налита на бой на клиенти в Приморско нажежи мрежата. Кой обаче е виновен за инцидента, разиграл се късно снощи? Имало ли за заплахи от гостите на ресторанта към персонала?  Представяли ли са се като служители на ХЕИ и искали ли са лични карти на служителите и проби от храната?

Burgas24.bg публикува разказа на Симона, която по наша информация е дъщеря на собственика на заведението, станало арена на грозния клип. Момичето опитва да изчисти репутацията на заведението и разказва своята и на нейните колеги версия за случилото се в социалните мрежи. 

Мили хора,сега ще ви разкажа какво се случи. Тези господа които са качили клипа,бяха клиенти на заведението в което работя. Заяждаха се с певеца , държаха се арогантно със сервитьорката , момичето ме извика и ми каза , че не иска да ги обслужва защото се държат с нея като КУЧЕ. Отидох на масата и помолих, тези недостойни да ги нарека МЪЖЕ да запазим спокойствие и да продължим вечерта с усмивка. След което, ниският мъж с бялата блуза ,стана рязко от пейката, хвана ме за ръката , дръпна на страна и каза ми: Ей, момченце, бил съм 12 години бомбаджия, мислиш ли, че можеш да си говориш с мен, а онзи там на масата е шефа на Агенцията по храните, ще ви затвори за един ден, веднага ми донеси една вода, защото аз съм шефа и ще правиш това, което ти кажа. Започна да ми изисква, проби от храната в ресторанта, децибелите на музиката, лични карти на сервитьорите... Казах му че ще извикам полиция защото ме заплашва а той ми се изсмя в лицето и ми каза : Викай който искаш, аз съм шефа! Въпреки всичко го попитах ,трябва ли да се държи така с мен,той ме погледна злобно и ми каза :Ти май не разбра кои сме. Баща ми беше в заведението говори с тях разбраха се човешки и си тръгна . Поискаха си сметката и те също си тръгнаха. След 10 минути се върнаха същите трима мъже , единият ме дръпна за рамото и ми казаха , сега ще видите утре, като дойдат и ви начупят краката на всички. Излязох пред заведението разплакана, за късмет или не , там бяха баща ми и приятелят ми, обясних им всичко което се случи, извиках сервитьорката и певецът за да потвърдят. След всичко това, което ми се случи от тези лъжци, мисля че това е нормална първоинстинктна реакция ,на всеки един мъж заплашвали семейството му!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)

Още по темата (485):
01.10.2021 Спасители си взеха чао с морето по интересен начин
30.09.2021 Днес е последният ден, в който ще има спасители на плажа
29.09.2021 Странният кемпер си стои задържан на наказателен паркинг в Созопол
26.09.2021 Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския!
25.09.2021 Утре казваме чао на морето
22.09.2021 Изобщо не си е отишло, лятото се завръща с пълна сила
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).