Полицията удари два магазина в Слънчев бряг, заредени с фалшиви стоки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:24 / 14.07.2017
2347
Служители от Районно управление - Несебър извършили проверка в магазин за текстилни изделия, разположен на алеята пред хотел "Хевън" в Слънчев бряг, стопанисван от 54-годишната Р.С. от Сливен. Органите на реда установили, че в обекта са изложени за продажба стоки, съдържащи логото и инициали на различни защитени търговски марки - "Хуго Бос", "Поло Ралф Лаурен", "Томи Хилфигер", "Адидас", "Найк" и "Конверс", без съгласието на носителите на изключителното право по смисъла на закона. Иззети са общо 754 артикули от назованите защитени световни марки.

Извършена е проверка на втори магазин, разположен на алеята пред хотел "Хевън" в Слънчев бряг, стопанисван от 32-годишния Р.И. от Бургас, като установили, че в обекта са изложени за продажба стоки, съдържащи логото и инициали на различни защитени търговски марки - "Хуго Бос", "Поло Ралф Лаурен" и "Томи Хилфигер", без съгласието на носителите на изключителното право по смисъла на закона. Иззети са общо 750 артикули от назованите защитени световни марки.

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление - Несебър.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Несебър вече гъмжи от туристи
30% от хотелите в Слънчев бряг отварят днес
Готов е мостът от Царево за къмпинг "Нестинарка"
Откриха скелет на гигант в Дебелт
Ще позволят ли строежа на 28 вили близо до Ропотамо?
Ето каква присъда получи шофьорът на зърновоза-убиец, взел живота...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).