Сбъднаха коледните мечти на деца в неравностойно положение

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:29 / 31.12.2019
1037
И тази година Операция " Плюшено мече" сбъдна коледните мечти на деца в неравностойно положение.

За поредна година в Център за обществена подкрепа - Несебър се проведе Операция "Плюшено мече". Раздадените за коледните и новогодишни празници подаръци и лакомства зарадваха деца в неравностойно положение и сбъднаха мечтите им. Благодарение на доброволците и дарителите,  включили се в инициативата, децата отново получиха мечтаните коледни подаръци.

Тази година в инициативата се включиха и ученици от IIIА клас на ОУ "Васил Априлов“ гр.Бургас, които направиха дарения от пълни несесери за училище, лакомства и тетрадки. Учениците изпратиха плакат с пожелания и изработени от тях картички с лично послание към техните връстници в неравностойно положение.

Екипът на Центъра за обществена подкрепа изразява искрените си благодарности към учениците на ОУ "Васил Априлов“ за положеното старание и съпричастност,и към всички дарители, доброволци и организатори на инициативата "Операция плюшено мече“.

Гражданското общество отново доказа, че може и знае как да бъде съпричастно. И тази година, по време на най-светлия християнски празник, жителите на общината отвориха сърцата си, за да дарят вяра и надежда на нуждаещите се от подкрепа деца.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Родното море "изхвърли" писмо в бутилка изплува, посланието ще ви...
Несебър вече гъмжи от туристи
30% от хотелите в Слънчев бряг отварят днес
Готов е мостът от Царево за къмпинг "Нестинарка"
Откриха скелет на гигант в Дебелт
Ще позволят ли строежа на 28 вили близо до Ропотамо?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).