Сродни души, които Несебър събра през 2013 г., участваха вече като семейство във фестивала "Влюбени в Несебър"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:21 / 16.02.2016
1665
Любопитен момент в играта "Женската и мъжката работа", а и въобще от тридневния фестивал "Влюбени в Несебър" бе, че една от двойките, които се включи - силната половина в плетенето, а нежната -в създаване на бижу, са завинаги свързани с Несебър. Те се запознават в града на ЮНЕСКО през 2013 г. по време на играта "Златната монета", която бе част от празничните събития на 15 август. Срещата на Теодора от Девин и на Георги от Габрово е случайна, събира ги желанието да си помагат в търсене на обектите в Стария Несебър и да спечелят играта. След края предизвикателството, в книгата за впечатления Георги пише: "Благодаря за прекрасното изживяване из тесните улички на стария град. Приятно забавление, по време на което се запознахме с Теди - най-засменият човек, който съм срещал напоследък."

След това постепенно пламва любовта помежду им, женят се и в момента чакат своето първо дете. Обещават да дойдат пак в Несебър, вече трима, на следващото издание на "Есенни пасажи".

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).