ТИР аварира на Ришкия проход, движението се осъществява само в едната лента

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:49 / 17.06.2019
2031
ТИР е аварирал на Ришкия проход, след разклона за Айтос, движението се осъществява в едната пътна лента, съобщават от Областно пътно управление. Движението се регулира от пътна полиция, водачите на автомобили да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. В останалата част от областта пътната обстановка е нормална, видимостта е добра, пътните настилки са сухи и нормално проходими.

Интензивно се осъществява движението както по пътищата в областта, така и по основните пътни артерии на град Бургас. По-интензивно е по пътната отсечка Бургас – кв. "Ветрен“, по пътя Бургас - кв. "Сарафово“, както и в района на пътен възел "Юг“, съобщава Радио "Фокус“-Бургас.

Струпване на автомобили се наблюдава и в районите на някои от централните градски кръстовища – между булевардите "Сан Стефано“ и "Демокрация“, между улиците "Константин Фотинов“ и "Булаир“, както и в района на кръстовището с кръгово движение "Трапезица“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).