Веселин Маринов пя за кмета на Царево, стотици го гледаха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:33 / 23.08.2011
1629
Концертът на Веселин Маринов събра стотици фенове снощи на площада в Царево, предаде репортер на Burgas24.bg. Повече от два часа той пя за любимата си царевска публика, сред която беше и неговият близък приятел кметът на Царево Петко Арнаудов. С него го свързва десетгодишно приятелство. Специално за кмета Веско Маринов изпя шлагерът "Няма да ти дам да остарееш".

Певецът сподели, че никога не е правил такъв концерт. Снощи той изпя всичките си големи хитове и публиката го възнагради с бурни аплодисменти.

Веселин Маринов призна, че Царево е от любимите му места по Черноморието и с носталгия си спомни за времето, когато е идвал на море тук с родителите си. "Тази моя слабост идва от няколко неща и първото е, че градът успя да се съхрани архитектурно. И новите хотелчета са някакси вписани в него. Тук имам трима -четирима приятели, които ми дават спокойствието и уюта, когато идвам във вашия град", сподели певецът.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Какви са цените на някои от най-популярните къмпинги на нашето Че...
Пиян се заби в ограда в Свети Влас
2 големи пожара в Бургаско само в рамките на няколко часа!
Областният управител предостави имот в Равадиново за културен дом...
Световна верига отваря хотел в Слънчев бряг
Борят се за живота на англичанин, паднал от терасата на хотел в Р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).