Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жена обвини хотел в Слънчев бряг, била заченала от "остатъци" в басейна им
Автор: Екип Burgas24.bg 12:21 / 01.09.2011Коментари (61)41068
© Burgas24.bg
Снимка Архив
Администрацията на 4-звезден хотел в Слънчев бряг вдигна ръце от жена, която твърди, че е заченала в басейна им, при това без да е имала полов контакт с мъж.

28-годишната Ана от София плаши управата на комплекса със съд, тъй като водното им помещение било с нулева хигиена. Вечер в него се провеждали бурни чалга партита и групови оргии, от чиито "остатъци", жената твърди, че е заченала.

Всичко започнало на 12 юли, когато Ана и майка й се настанили в хотела за 7 нощувки. Още на първата вечер обаче двете жени започнали да се оплакват от шума и музиката, идващи от организираните нощни партита край басейна. Присъстващите на забавите били предимно младежи с руски или чешки произход. Под влиянието на алкохола те се отдавали на пороци и разврат.

На градус, момичетата и момчетата се събличали голи и танцували диво, а някои от тях се натискали в басейна. Днес Ана и майка й са категорични, че тийнейджърите редовно са консумирали първичните си чувства безразборно във водата. Месец след почивката, по време на редовен гинекологичен преглед, Ана разбира, че е бременна.

Жената е в шок, тъй като миналата година се разделя с последния си приятел и оттогава не е имала абсолютно никакви полови контакти. За нея единственият възможен вариант да е заченала е това да се е случило в басейна, където десетки момчета онанирали всяка нощ.

Ана е убедена в непорочността си и друго логично обяснение за забременяването си тя не намира. 28-годишната жена прави аборт и с цялата документация отива при управата на хотела. Иска им на ръка 20 000 лв. за причинени морални и физически щети. Понеже от администрацията вдигат ръце, Ана ги плаши със съд. "Всичко това е абсурдно! Нека ни съди и да докаже как точно е забременяла от плуващи сперматозоиди в басейна. Тази жена има психически отклонения. Още докато летуваха при нас с майка й, не спряха да ни вдигат на нокти", разясняват от хотела.

Източник: в. "Всеки ден"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Boris Harizanov
премахни филтъра

0
 
 
да то така става, отиваш на басейн и като не е прочела че има промоция "бебе" и после се оплаква... То ако така ставаха бебетата, по черноморието ни сяка година щеше да гъмжи от преждевременно забременели...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
Енергийна криза
Мигрантски натиск към България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Академичната общност излиза на протест
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: