Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Представиха новия официален партньор на волейболния Нефтохимик 2010
Автор: Иван Сотиров 16:10 / 18.09.2020Коментари (0)1423
През следващите три години волейболният шампион ВК "Нефтохимик 2010"ще има нов официален спонсор. Това е водещата българска гейминг компания WINBET. Според споразумението, сключено между компанията и петкратните шампиони на България по волейбол, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на ВК "Нефтохимик 2010" по време на всички техни мачове от националното първенство, турнира за Купата на България и срещите от европейските клубни турнири, както и в залата на отбора.

Това стана ясно на пресконференция в Спортна зала "Младост", в която участваха кметът Димитър Николов, председателят на УС на ВК "Нефтохимик 2010" Огнян Томов, Десислава Колева-Иванова - маркетинг мениджър на WINBET и старши треньорът на отбора Николай Желязков, председателят на комисията по "Спорт" в Общинския съвет Йордан Георгиев, част от другите спонсори Павел Бошнаков и Красимир Киров.

"Волейболът е знаков спорт за Бургас, а успехите на "Нефтохимик 2010" носят много радост на местната публика. В това неспокойно време финансовата стабилност ще даде перспектива за изпълнение на дългосрочните планове на клуба. Затова подкрепата на WINBET е ценна и важна. Вярвам, че скоро ще станем свидетели на нови успехи на бургаския волейбол не само на местно, а и на международно ниво", заяви кметът на община Бургас Димитър Николов по време на събитието.

"Подкрепата за българския спорт е основна част от философията зад марката WINBET и за нас е чест да бъдем партньори на най-успешния и най-прогресиращия волейболен клуб в България през последните години - "Нефтохимик 2010". Сигурна съм, че днес поставяме началото на дългосрочно партньорство, което ще помогне както за развитието на клуба, така и за развитието на волейбола и на спорта в Бургас като цяло", коментира маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева -  Иванова.

"За нас като водещ клуб във волейбола е въпрос на чест да си партнираме с водещата българска гейминг компания WINBET. Големите цели на отбора са още успехи в България и, разбира се, да направим пробив в Европа, като партньорството с WINBET е от съществено значение за постигането на тези цели", сподели по време на събитието Огнян Томов, президент на ВК "Нефтохимик 2010".

Споразумението също така предвижда специални бонуси за клуба, в зависимост от представянето на отбора в различните състезания. Играчите на ВК "Нефтохимик 2010" ще участват в промоционални активности на компанията, като са предвидени и специални промоции за публиката на домакинските мачове на отбора.

От 26 септември до 2 октомври воденият от треньора Николай Желязков тим ще участва в два квалификационни турнира от Шампионската лига в Австрия. Нашите са в група с местния "Задруга" и руският гранд "Динамо"-Москва, който от новия сезон се подсили с капитана на българския национален отбор Цветан Соколов.

Новите екипи на отбора на "Нефтохимик 2010" бяха представени от капитана Николай Николов, близнаците Георги и Валентин Братоеви и либерото Ивайло Лалов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: