Гришо след победа №2 в Париж: Има много неща, които трябва да променя

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:11 / 01.10.2020
678
Първата ракета на България Григор Димитров призна, че атмосферните условия в Париж са доста тежки за игра и това е повлияло на представянето му срещу Андрей Мартин (Словакия) въпреки победата с 6:4, 7:6, 6:1).

"Направих много непредизвикани грешки в началото на мача. Не успях да се нагодя добре на корта. Беше много тежко, имаше много вятър от началото на деня. Играхме на половина корт преди двубоя и нямахме време да се подготвим. Трябваше да пробвам някои неща по време на мача. Трябваше да сменя и кордажите", заяви Димитров пред камерата на БНТ.

"Радвам се, че успях да намеря начин да се нагодя и да остана във втория сет, след което го спечелих. В момента трябва бързо да отреагираме в тази ситуация. Днес като че ли бях една крачка напред, но атмосферните условия постоянно се менят - ту вали, ту излиза вятър, а после и слънце. Гледам да се фокусирам върху себе си, няма значение кой ще е следващият ми съперник. Има много неща, които трябва да променя и да тренирам. Това, че не съм преминавал трети кръг на "Ролан Гарос", ми дава стимул, но не е психическа бариера пред мен. В предишните години имах своите шансове, но не ги използвах. Сега още една година, още един шанс“, каза още Григор Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).