Бургаският Фортуна вдигна титлата от турнир по футбол на малки вратички за ветерани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:18 / 26.10.2020
935
Отборът на Фортуна - Бургас вдигна титлата от турнира по футбол на малки вратички за ветерани, провел се в Стара Загора. Нашите спечелиха оспорвания финал след нулево реми и триумф при изпълнението на дузпи. Със сребърните медали остана загубилият тим на Хъшове - София.

MVP на турнира стана железният бранител Таньо Маджаров, който бе с главна заслуга за сухата мрежа на Фортун" във финала. За мениджър номер едно бе избран лидерът на бургазлии Диян Георгиев. Голмайстор стана звездата на Хъшове - Николай Божов. Бившият играч на Славия наниза четири гола в състезанието. За най-техничен състезател бе определен Станислав Станков от състава на Хъшове.

Третото място поделиха отборите на Актив Комерс - София и Община Стара Загора.

26 отбора се включиха в третия Национален турнир за ветерани. В рамките на три дни, от 9 до 11 октомври, те изиграха мачове на най-високо ниво, показвайки класа и феърплей.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).