Димитър Илиев: Надявам се догодина да гоним първото място

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:31 / 19.11.2020
884
Нападателят на България Димитър Илиев изрази оптимизъм за бъдещото участие на националния ни отбор в третото ниво на турнира Лигата на нациите. Нашите играят догодина в Лига С, след като останаха на последно място в своята група заради снощното нулево равенство срещу Ирландия.

Ето какво заяви капитанът на Локомотив (Пловдив) след края на срещата в Дъблин:

Мисля, че през първото полувреме имахме достатъчно положения да отбележим и да направим мачът по-лесен. Положителното е, че не допуснахме гол, но за съжаление показахме голова немощ и няма как да победиш така. 

През първото полувреме бяхме по-добрият отбор, имахме ситуации, които трябваше да разгърнем. През второто Ирландия заигра по-добре. С оглед на играта бе един равностоен мач и резултатът е реален.

Ясно е каква е оценката при положение, че сме на дъното. Оттук нататък гледаме следващата година. Надяваме се тогава да гоним първо място, независимо в каква група сме, а следват и квалификации. Днес мисля, че можем да сведем мача като положителен. Създадохме повече положения, стояхме по-добре в защита. Чисто футболно мисля, че сме по-добри от Ирландия, но трябва да се бележат голове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).