Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Дражев избухна: Истинският Черноморец ще празнува 90-та си годишнина през септември
Автор: Екип Burgas24.bg 18:23 / 30.07.2009Коментари (0)2061
© Bulphoto
Ивайло Дражев изпрати до медиите писмо в което критикува всички свързани със сегашния Черноморец и управата на Бургас.

От Ивайло Дражев

Скъпи приятели,

Във връзка с информация, че в събота в Бургас в морската градина в района на лятна естрада "Охлюва" се подготвя честване от някакъв ведомствен фенклуб към дъщерната фирма на Петрол Холдинг Варна и Нафтекс Секюрити - с правото на участие на Вихър 2000 Айтос, и с подкрепата на някой "болен мозък" в Община Бургас, съм длъжен да Ви информирам следното:

През м. Септември нашият клуб ПФК Черноморец Бургас чества своя 90 годишен юбилей. Историята и традициите на клуба нямат нищо общо с лицата Събев, Киряков и още по-малко с техните пияни и дрогирани подведомствени фенове. В момента клубът е замразил участие на своите формации, детско-юношески и мъжки, в първенства и турнири, оранизирани от абсолютно нелегитимния и носещ белезите на мафиотска организация Български футболен съюз, начело на който е лицето Михайлов и неговия политически другар от ДПС К. Костадинов, подкрепяни активно от лицето Събев. За жалост същото лице, представящо се за радетел на бу

©
Ивайло Дражев подписа писмото си до медиите за по-голяма достоверност
ргаския футбол, унищожи заедно с местните псевдополитици и общинари и двата истински бургаски клуба - Черноморец и Нефтохимик. Ето защо обществеността в Бургас трябва да зададе ясно въпроса кой разрешава на Събев това безобразие и кой му подарява имоти за стотици милиони левове, които са собственост на всички граждани на Община Бургас, ще има ли истинско разследване на тези кражби от общинския бюджет и общинското имущество и кой ще плаща за унищожаването на двата истински клуба.

А празненството в събота няма как да бъде организирано от Община Бургас, защото Община Бургас няма абсолютно нищо общо с ПФК Черноморец. По-скоро тържествата на Събевия измислен клуб трябва да се оранизират съвместно от Община Айтос и Община Варна, а бургаската община да си прибере "вересиите" (имоти и пари) от Събевия "Франкенщайн", както го нарече един известен бургаски журналист. Честване на нашия клуб ще има в края на м. Септември по начин, който е достоен за 90 годишната ни история и традиции, без присъствието на пияни и дрогирани ведомствени фенклубове и платени служители на "заличителя" Събев, подпомаган от местната администрация.

Още по темата: общо новини по темата: 3
30.07.2009
28.07.2009
28.07.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: