Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Bwin дава предимство на Милан в дербито с Лацио
Автор: Екип Burgas24.bg 20:44 / 23.12.2020Коментари (0)803
©
През тази седмица ще се проведе междинен кръг в италианската Серия А, което означава, че във вторник и сряда ще има двубои от италианския елит. Голямото дерби е между Милан и Лацио като букмейкърът b win дава предимство на "росонерите“ за спечелването на трите точки. Милан влиза в двубоя като лидер в класирането и ще се стреми да запази първата си позиция, тъй като има само точка аванс пред втория Интер. От друга страна, предстоящият им съперник Лацио е на 8-ата позиция в таблицата с 21 точки.

В неделя Милан постигна петата си победа в последните седем мача във всички турнири, след като надви Сасуоло с 2:1 като гост. Този двубой ще се запомни с най-бързото попадение в историята на Серия А и елитния европейски футбол, отбелязано от бразилския нападател Рафаел Леао след само шест секунди игра на "Мапей Стейдиъм“. С успеха срещу Сасуоло, тимът на Стефано Пиоли се върна на победния път, тъй като бе направил две поредни равенства при резултат 2:2 срещу отборите на Дженоа и Парма. Милан има само едно поражение от началото на сезона и то бе в Лига Европа от Лил (0:3), а в италианското първенство все още е без загуба. "Росонерите“ играят най-добрия си футбол от доста години насам и имат реален шанс за титлата. Те обаче трябва да покажат увереност и класа в подобни мачове като предстоящия с Лацио. В последните си пет домакински срещи във всички турнири, "червено-черните“ имат 2 победи, 2 равенства и 1 поражение, така че ще трябва да подобрят домакинската си форма, за да продължат да бъдат лидери в Серия А.

Отборът на Лацио изигра много силен мач в неделя вечер, когато спечели с 2:0 у дома срещу Наполи. Чиро Имобиле отбеляза поредния си гол за "орлите“ през този сезон, а Луис Алберто добави едно попадение за успеха на столичани. С тази победа Лацио се доближи на само три точки от топ 4. "Орлите“ ще искат да продължат със силните си резултати и при визитата си в Милано. В спортните залози на Bwin обаче тимът на Стефано Индзаги е аутсайдер, но това не означава, че гостите нямат сили да спечелят на "Сан Сиро“. Въпреки някои колебливи резултати в последно време – загубите у дома от Верона (1:2) и Удинезе (1:3), то Лацио продължава да бъде отбор с доста класни футболисти в състава си. Най-вече визираме Чиро Имобиле, който може да отбележи срещу всеки един отбор в Италия и да поведе своя тим към победата.

Лацио пази отлични спомени от последните си две гостувания на "Сан Сиро“. "Орлите“ спечелиха с 2:1 на терена на Милан в първенството през миналия сезон, а също така постигнаха и победа с 1:0 в турнира за Купата на Италия. Иначе в последните шест мача нито един отбор няма предимство, тъй като Милан и Лацио имат по две победи, а две от срещите за този период завършиха наравно. "Росонерите“ ще бъдат уверени след последната си победа с 3:0 срещу Лацио в началото на месец юли на "Стадио Олимпико“. Лацио обаче ще търси реванш за това неприятно поражение и предвид двете си поредни победи като гост на "червено-черните“, то ще вярва в шансовете си за успех в сряда вечер. Със сигурност двубоят ще бъде много оспорван, а Bwin очаква да видим попадения в двете врати, тъй като коефициентът за опцията Гол/Гол е доста нисък.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: