Кралев: За радост на всички Дерменджиев вече е минало! Веднъж не каза, че някъде е сбъркал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:40 / 27.12.2020
1391
Министърът на спорта Красен Кралев за пореден път критикува бившия национален селекционер Георги Дерменджиев. Както е известно, договорът на пловдивския специалист изтече в началото на месеца и той не бе подновен.

"За радост на всички Георги Дерменджиев е минало за националния отбор. Дано повече не преживяваме подобна срамна година. В Лигата на нациите имахме 6 мача, в които направихме две равенства и четири загуби, като за 540 минути вкарахме два гола. Запознах се с доклада на националния селекционер, но никъде не видях една самокритика, никъде не видях момент, в който да се каже, че треньорският щаб е сбъркал със селекция или в тактиката за провеждане на мачовете", констатира Красен Кралев в интервю за БНТ.

Загубихме 4 точки в първите два мача от Лигата на нациите след 90-та минута и то след фрапиращи грешки в смените и в тактиката, а това не беше отбелязано никъде в този доклад. Надявам се, че подобни мигове ще бъдат спестени на българските фенове. Всички са запознати с мнението на цялата футболна общественост за работата на този екип и на този треньорски щаб. Аз категорично не съм съгласен, че това са най-добрите български футболисти, с които ние разполагаме. Това е ясно за всички", допълни министърът на спорта.

"Виждаме представянето на младежите. В най-важния мач от години насам, който сме имали и който ни даваше шанс за класиране на Европейското първенство срещу Унгария, можеше да излезем в съвсем друго състояние, в друг състав. Много от самите играчи в националния отбор споделят, че няма настроение и самочувствие в съблекалнята. Кой трябва да им го предаде? Нали треньорът е този, който вдъхва самочувствието, вдъхва увереността на футболистите и той трябва да ги подготви за този мач. Нека да гледаме напред, защото имаме добро младо поколение", каза още той.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).