Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Битката за титлата в английската Висша лига става все по-интересна
Автор: Екип Burgas24.bg 17:53 / 11.02.2021Коментари (0)926
©
Английската Висша лига е едно от най-вълнуващите европейски клубни първенства. В нея всеки може да победи всеки и постоянно има интересни сблъсъци и дербита с история и емоционален заряд. Настоящата кампания на Острова не прави изключение, като още сме в средата на сезона, а вече доста отбори имаха възможността да стъпят на лидерската позиция в подреждането. Разликите в точките продължават да бъдат все така малки, което позволява дори и на отборите във втората половина на таблицата да гледат с надежда към местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. 

Английската Висша лига е на челно място в сайта за спортни и казино залози на PalmsBet, където може да бъде открито богато разнообразие от пазари към всеки мач. Този шампионат често попада и в различни специални залози. Сайтът на професионалистите от Ностра Бет представя Palms Bet възможностите, които букмейкърът предлага и ви разкрива как най-добре да се възползвате от тях. Залозите на мачовете от елитната група на Англия са и едни от най-интересните, но в същото време и доста трудни, поради много изненади. При добро проучване на ситуацията обаче може да се поздравите с успех и с някой друг хванат апетитен коефициент.

Защитата на титлата изглежда непосилна за Ливърпул

През миналия сезон Ливърпул направиха феноменално представяне и заслужено вдигнаха титлата с 99 точки в крайното класиране и цели 18 преднина пред вторите Манчестър Сити. Уви това няма как да се повтори, тъй като Мърсисайдци вече имат седем равенства и четири загуби след първите си 22 мача през сезона. Те се сринаха до четвъртото място, но продължават да са в битката за титлата, макар че колебливите им изяви през последните седмици ги отдалечават все по-далеч от нея. 

Титлата се е запътила към Манчестър

На този етап от шампионата основните претенденти за титлата изглеждат двата отбора от Манчестър. Сити и Юнайтед заемат съответно и първите две места във временното класиране, като Гражданите отново влязоха в непобедим режим и вече се намират в дълга серия от победи. Букмейкърите също дават предпочитанията си именно за тях по пътя към титлата.

Изненадите

И през настоящия сезон не липсват така наречените изненади, а като такива можем да определим отборите на Уест Хям, Евертън и Астън Вила, които намират място в първата осмица и продължават да държат високо нивото на представянето си още от началото на кампанията. Трудно обаче можем да си представим, че някой от тези отбори е способен на нещо повече от място в Лига Европа. По-различна е ситуацията с Лестър, но тяхното предно класиране не може да се нарече изненада. В последните години тимът показва постоянство и се задържа сред фаворитите. 

Лондонската опозиция

Представянето на лондонските отбори през този сезон е далеч от оптималното. Най-предно класиран сред тях е именно Уест Хям, а Челси, които направиха силна селекция през лятото остават извън топ шест. Още по-назад са Тотнъм въпреки силния старт на шампионата и големите амбиции с назначаването на португалския специалист Жозе Моуриньо. Арсенал успяха да излязат от трудния период, в който се намираха, но в последно време отново зачестиха грешките. Шпори и Артилеристи са застанали рамо до рамо в средата на таблицата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: