Списъкът на Ясен Петров е доста странен и дори революционен, но в него има логика

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:16 / 16.03.2021
1229
"Ще има много дискусии, но зад всяко нещо има логика". Това каза селекционерът на България Ясен Петров ден преди да обяви националите си. Тези негови думи са самата истина.

Списъкът с имената е доста странен, дори революционен, но в него има логика. През последните години що-годе едни и същи футболисти играеха с националната фланелка и не го правиха особено добре.

Сега Пловдивският Джанини извика цели 10 дебютанти, които до момента не са записвали нито един мач за България. Може пък те именно да се окажат златните момчета, които да върнат националния тим на футболната карта.

И още нещо - Ясен Петров показа още с първия си списък, че не го е страх да прави промени и да взима тежки решения. Възможно е той да се провали на старта и България да не запише и точка в мачовете с Швейцария, Италия и Северна Ирландия. Действията на Джанини обаче сякаш показват, че той няма да е от хората, които отричат собствените си грешки, а преди него много бяха именно такива…

Анализът е на в-к "Мач Телеграф"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).