Шанс за България: Спират част от асовете на Швейцария за мача в София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:16 / 17.03.2021
1009
Сериозен шанс се открива пред България да запише положителен резултат срещу Швейцария на старта на световните квалификации. Причината е пандемията от COVID-19 в цял свят. Срещата между тимът на Ясен Петров и "кръстоносците“ е на 25 март на стадион "Васил Левски“.

Петима от най-добрите играчи на Швейцария могат да пропуснат двубоя. Това са  Мануел Аканджи, Ян Зомер, Нико Елведи, Денис Закария и Бреел Емболо. Причината за това е, че клубовете им Борусия Дортмунд и Борусия Моьнхенгладбах умуват дали да ги пуснат за двубоите на националните отбори.

"Следим и дискутираме ситуацията с коронавируса всеки ден. Тя се променя постоянно. Може да спрем някого, ако сметнем, че това ще навреди на Борусия“, каза директорът на "жълто-черните“ Себастиан Кел.

Подобно мнение изрази и треньорът на Борусия Моьнхенгладбах Марко Розе, където играят четирима швейцарски национали. Той е категоричен, че с оглед на заразата може да бъде наложено вето за пътуване на играчите за мачове на националните отбори.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).