Голям интерес към велопоход "Вая"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:06 / 12.04.2021
869
Вчера е Бургас се проведе първият велопоход "Вая“, организиран от Сдружение на риболовците "Бургаски езера“ и "Вело Царево“ с подкрепата на ОП Туризъм.

Над 80 колоездачи потеглиха в 10:00 ч. от к-с "Меден рудник" и малко преди 12:00 ч. завършиха похода в Екопарк за биоразнообразие и алтернативен туризъм "Вая“, където ги очакваха за игри на открито, спортен риболов, езда и разходка с кабриолет. Във велопохода наравно с възрастните се включиха и повече от 15 деца, които неуморно поддържаха темпото на групата и заслужено бяха възнаградени с грамоти и поощрителни награди. Безопасността на участниците по трудния маршрут от кв. Меден рудник до Екопарк "Вая“ беше осигурена от МВР и ОП Обществен ред, на които организаторите на събитието изказват специална благодарност.  

Любителите на спортния риболов имаха слука, а един от тях успя да хване шаран с тегло 12,5 кг. За най-малките организаторите бяха предвидили специална детска програма, включваща разходка с кабриолет, рисуване на открито и първи урок по риболов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).