Официално: Бербатов се кандидатира за президент на БФС, обяви екипа си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:04 / 27.04.2021
1101
Димитър Бербатов официално се кандидатира за президент на БФС. Това обяви самият бивш нападател на националния отбор на пресконференция днес. В екипа на Бербо влизат бившите му съотборници Мартин Петров и Стилиян Петров, както и още трима души.

"Откривам моята кампания за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес, а ние сме почнали от доста преди това да работим активно. Преди да ви запозная детайлно с нещата, които искаме да ви покажем, ще ви представя екипа, с който ще работим. Това е ядрото, с което подготвяме тази промяна към по-добро. Мога да дам пример защо хората, които са с мен, защото имах привилегията да работя с най-добрия треньор в Манчестър – сър Алекс. Той винаги говореше за екипната работа. Казваше, че подборът на екипа е най-важното нещо по пътя към успеха. После всички видяхме какви успехи имат Юнайтед", заяви пред препълнената зала Димитър Бербатов.

Ето какво още каза той за своя екип:

В екипа влиза Стилиян Петров, с когото държим връзка от много време. Радвам се, че толкова дълго време с него поддържаме добри отношения. Другият човек е Мартин Петров. За него мога да кажа абсолютно същото, като за Стилиян. Петър Величков - с него намерихме общ език, който е за доброто на българския футбол. По-малко познатото име може би е Боби Станков. За хората, които не го познават – той знае как се случват нещата. Завършил е футболен мениджмънт. Ще е безценна фигура в нашия екип с опита си, който има с УЕФА. Юристът Георги Владов също е в нашия екип. Без неговата намеса няма как да се случи професионална и отговорна работа. Той иска да търси правдата и разумните решения, част е от фирмата "Динова, Русев и съдружници".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).