Световен рекордьор се включи като гост-лектор в проект "Независими" на ПК"Бриз" и ММС

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:15 / 25.05.2021
770
Проект "Независими" на ПК "Бриз" и ММС продължава с пълна скорост. През изминалата седмица се проведе демонстрация и публично събитие, които преминаха при голям интерес.

Специален гост-лектор на "Бъди независим, бъди вдъхновен" беше световният рекордьор на 12-часово непрекъснато плуване в 50-метров басейн Цанко Цанков, който има зад гърба си и историческо преплуване на Бургаския залив. Почетният гражданин на Бургас изнесе запомняща се лекция пред младежите и девойките.

Пред аудиторията застана и амбициозният треньор от ПК"Бриз" Янчо Стойчев. Младият специалист вече

е доказан в професията, като е подготвил състезател, участвал в Младежки олимпийски игри, европейски финал

за юноши, със стотици златни медали и поставени множество национални рекорди от негови възпитаници. Той също изнесе не по-малко вълнуваща лекция.

Към двамата лектори заваляха въпроси, които предизвикаха изключително полезна дискусия.

С младежите и девойките беше проведена и кондиционна тренировка. Така и на теория, и на практика

нагледно беше показано, как трябва да се преодоляват различни зависимости и рискови фактори. Да познават негативните тенденции, свързани с влошеното здравословно състояние, за рисковете, които води върху психичното здраве пандемията от КОВИД-19. Оттам и развитието на зависимости и ползите от практикуване на различни видове спорт, ползите от адаптирана физическа дейност и спортна социална среда за развиване на лични умения , които ковид-19 има върху психичното здраве, а оттам и развитието на зависимости, п олзите от практикуване на различни видове спорт, п озитивите от адаптираната физическа дейност и спортна социална среда за развитие на лични умения и компетенции в насока социално отговорно поведение.

Проект "Независими" на ПК "Бриз"-Бургас с вх.номер : 09-00-275/27.01.2021, НПИМД-Н3-Т2-030/2021, дог.25-00-27/19.03.2021 , се осъществява с финансовата подкрепа на ММС по НПИМД по чл.10А, ЗХ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).