Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Три дни тенис и забавления предлага Уикенд тур в Каваци
Автор: Иван Сотиров 11:04 / 14.06.2021Коментари (0)1182
©
Три дни, изпълнени с тенис, забавления и релакс предлага семейната тенис и СПА верига Уикенд тур в Каваци. От 18 до 20 юни турът ще гостува в Green Live Beach Resort Sozopol, за да проведе седмото си състезание за годината. Green Live Open I ще събере в Каваци запалени тенисисти от цяла България, които ще съчетаят любимата игра с почивка със семействата и приятелите си. Надпреварата включва мачове на сингъл мъже, сингъл жени и двойки мъже. По традиция петъчният ден е отделен за тренировки. На 19 юни, събота, ще се играят мачовете в групите, а за неделя, 20 юни, са предвидени елиминациите и финалите.

Освен тенис организаторите от Уикенд тур обещават много забавления и свободно време. Както винаги, всички мачове ще бъдат с точно определени начални часове, което ще позволи на състезателите и близките им да се възползват възможно най-пълноценно от часовете, в които не са на кортовете. А Green Live Beach Resort Sozopol предоставя богат избор за почивка, забавления и възстановяване. Комплексът разполага с прохладни апартаменти, няколко басейна, няколко ресторанта и прекрасен морски плаж с копринен пясък.

Домакините очакват състезатели от всички краища на България, като приемат участници и които не са настанени в комплекса. На желаещите да отседнат в Green Live Beach Resort Sozopol организаторите гарантират най-ниски цени за сезона и по-ниска такса участие.

"Създадохме Уикенд тур преди 9 години с идеята да помогнем на запалените тенисисти да практикуват любимия спорт в компанията на семействата и дори на малките си деца, - каза мениджърът на веригата Ивайло Цанков. - Всяка наша дестинация е внимателно подбрана, за да задоволи и тенис изискванията, и тези за вълнуваща и приятна почивка. Моделът се оказа успешен и турнирите ни са изпълнени с добро настроение и детски смях.“

Победителите в Green Live Open I ще си тръгнат със специални награди. На 19 юни, събота, в 12 часа на обяд, ще бъде направена традиционната обща снимка за спомен. Всички участници в нея ще се включат в томбола за малки и големи награди, осигурени от Уикенд тур. Записването за надпреварата става на сайта на веригата https://www.weekendtour.bg/. В схемата все още има свободни места, а организаторите гарантират, че няма да има разочаровани.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: