Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Три дни тенис и забавления предлага Уикенд тур в Каваци
Автор: Иван Сотиров 11:04 / 14.06.2021Коментари (0)1187
©
Три дни, изпълнени с тенис, забавления и релакс предлага семейната тенис и СПА верига Уикенд тур в Каваци. От 18 до 20 юни турът ще гостува в Green Live Beach Resort Sozopol, за да проведе седмото си състезание за годината. Green Live Open I ще събере в Каваци запалени тенисисти от цяла България, които ще съчетаят любимата игра с почивка със семействата и приятелите си. Надпреварата включва мачове на сингъл мъже, сингъл жени и двойки мъже. По традиция петъчният ден е отделен за тренировки. На 19 юни, събота, ще се играят мачовете в групите, а за неделя, 20 юни, са предвидени елиминациите и финалите.

Освен тенис организаторите от Уикенд тур обещават много забавления и свободно време. Както винаги, всички мачове ще бъдат с точно определени начални часове, което ще позволи на състезателите и близките им да се възползват възможно най-пълноценно от часовете, в които не са на кортовете. А Green Live Beach Resort Sozopol предоставя богат избор за почивка, забавления и възстановяване. Комплексът разполага с прохладни апартаменти, няколко басейна, няколко ресторанта и прекрасен морски плаж с копринен пясък.

Домакините очакват състезатели от всички краища на България, като приемат участници и които не са настанени в комплекса. На желаещите да отседнат в Green Live Beach Resort Sozopol организаторите гарантират най-ниски цени за сезона и по-ниска такса участие.

"Създадохме Уикенд тур преди 9 години с идеята да помогнем на запалените тенисисти да практикуват любимия спорт в компанията на семействата и дори на малките си деца, - каза мениджърът на веригата Ивайло Цанков. - Всяка наша дестинация е внимателно подбрана, за да задоволи и тенис изискванията, и тези за вълнуваща и приятна почивка. Моделът се оказа успешен и турнирите ни са изпълнени с добро настроение и детски смях.“

Победителите в Green Live Open I ще си тръгнат със специални награди. На 19 юни, събота, в 12 часа на обяд, ще бъде направена традиционната обща снимка за спомен. Всички участници в нея ще се включат в томбола за малки и големи награди, осигурени от Уикенд тур. Записването за надпреварата става на сайта на веригата https://www.weekendtour.bg/. В схемата все още има свободни места, а организаторите гарантират, че няма да има разочаровани.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: