Три дни тенис и забавления предлага Уикенд тур в Каваци

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:04 / 14.06.2021
1189
Три дни, изпълнени с тенис, забавления и релакс предлага семейната тенис и СПА верига Уикенд тур в Каваци. От 18 до 20 юни турът ще гостува в Green Live Beach Resort Sozopol, за да проведе седмото си състезание за годината. Green Live Open I ще събере в Каваци запалени тенисисти от цяла България, които ще съчетаят любимата игра с почивка със семействата и приятелите си. Надпреварата включва мачове на сингъл мъже, сингъл жени и двойки мъже. По традиция петъчният ден е отделен за тренировки. На 19 юни, събота, ще се играят мачовете в групите, а за неделя, 20 юни, са предвидени елиминациите и финалите.

Освен тенис организаторите от Уикенд тур обещават много забавления и свободно време. Както винаги, всички мачове ще бъдат с точно определени начални часове, което ще позволи на състезателите и близките им да се възползват възможно най-пълноценно от часовете, в които не са на кортовете. А Green Live Beach Resort Sozopol предоставя богат избор за почивка, забавления и възстановяване. Комплексът разполага с прохладни апартаменти, няколко басейна, няколко ресторанта и прекрасен морски плаж с копринен пясък.

Домакините очакват състезатели от всички краища на България, като приемат участници и които не са настанени в комплекса. На желаещите да отседнат в Green Live Beach Resort Sozopol организаторите гарантират най-ниски цени за сезона и по-ниска такса участие.

"Създадохме Уикенд тур преди 9 години с идеята да помогнем на запалените тенисисти да практикуват любимия спорт в компанията на семействата и дори на малките си деца, - каза мениджърът на веригата Ивайло Цанков. - Всяка наша дестинация е внимателно подбрана, за да задоволи и тенис изискванията, и тези за вълнуваща и приятна почивка. Моделът се оказа успешен и турнирите ни са изпълнени с добро настроение и детски смях.“

Победителите в Green Live Open I ще си тръгнат със специални награди. На 19 юни, събота, в 12 часа на обяд, ще бъде направена традиционната обща снимка за спомен. Всички участници в нея ще се включат в томбола за малки и големи награди, осигурени от Уикенд тур. Записването за надпреварата става на сайта на веригата https://www.weekendtour.bg/. В схемата все още има свободни места, а организаторите гарантират, че няма да има разочаровани.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).