Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Рекорден брой записани участници за тазгодишния ултра крос триатлон "Лъвско сърце"
Автор: Иван Сотиров 14:06 / 05.07.2021Коментари (0)506
©
Най-атрактивното и тежко предизвикателство в българския спортен календар – ултра крос триатлонът "Лъвско сърце“ ще се проведе на 4-ти септември, събота, на плаж Перла в Приморско. Поради изключително големия интерес към шестото поредно издание на състезанието и рекордния брой участници, организаторите добавиха още места и запълниха целия капацитет на базов лагер "Лъвско сърце“, който се намира на плаж Перла в Приморско.

Местата за участие в ултра крос триатлона "Лъвско сърце“, в индивидуалната категория "ултра“, бяха изчерпани още през ноември 2020 г. - почти веднага след отварянето на регистрацията. Към момента единствените останали места за включване в състезанието са за двойни и тройни участия в категория "щафета“. В тази категория, в отбор от трима, всеки атлет преодолява един от етапите, а в отбор от двама - единият атлет участва в две дисциплини по избор. Етапите следват последователност: плуване, колоездене и бягане.

"Лъвско сърце“ е единственото по рода си състезание, което съчетава традиционните за триатлон етапи, но в по-различна обстановка. С трасе от 140 км, което преминава през природните забележителности на Приморска Странджа и покрай 12 тракийски светилища, състезанието съчетава спорта на открито с мистичната култура и природа на региона. Целта му е да събуди свръхчовешкото във всеки участник – неговото "лъвско сърце“.

Размерите на състезанието и многобройните участници предполагат набирането и на по-голяма група от доброволци, без която реализацията на събитието би била невъзможна. Организаторите от "Лъвско сърце“ призовават всички приключенци с добра воля да се присъединят към екипа в дните от 3-ти до 5-и септември. Записванията за доброволци стават през уебсайта на състезанието.

Организатори на състезанието са спортен клуб "Лъвско сърце“ с институционалната подкрепа на Община Приморско и патрона на събитието д-р Димитър Германов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: