Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Здрава битка и победа за Българската федерация по хандбал на Европейското първенство във Варна
Автор: Екип Burgas24.bg 11:21 / 15.07.2021Коментари (0)542
На страхотно шоу и победа за Българската федерация по хандбал станаха свидетели зрителите на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна.

На уникалния комплекс на Южния плаж представители на родния организационен комитет се изправиха срещу отбор на Европейската федерация по хандбал и успяха да ги надиграят след тежък мач и изпълнение на дузпи. Решаващото попадение реализира капитанът на нашия тим и президент на Българската федерация Росен Добрев.

Шоуто в мача си беше шоу, но си стана и изключително здрава среща, като двата отбора изораха варненския пясък в борба за всяка топка. Европейската федерация спечели първата част със само точка преднина, но нашите не се предадоха и със сърцата игра взеха втората. При дузпите Добрев се нагърби да изпълнява решителния удар, реализира уверено и след последвал пропуск на гостите мачът се пренесе в третото си полувреме извън игрището. 

Солидна агитка в подкрепа на приятелството и добрата организация на шампионата сформира мъжкият национален отбор на Франция, който взриви корта с атрактивната си хореография.

Състав на България: Росен Добрев (к), Теодор Илиев, Георги Дойчинов, Борислав Лучев, Владислав Няголов, Емил Стефанов, Йордан Халаджов, Мартин Тодоров, Ивайло Митков

Националите:

В последните си мачове от предварителните от групи жените на България загубиха от актуалния шампион Дания и от Испания, а при мъжете отстъпихме на Швеция. Българите продължават битката за 13-ото място, а единственият наш мач днес е на дамите, които в 10 часа срещат Италия.  

Българските мачове от Европейското първенство по плажен хандбал във Варна при мъжете и жените, полуфиналите и финалът се излъчват в ефира на MAX SPORT 3. Останалите по-интересни срещи пък може да наблюдавате по телевизия B1B Box  (B1B.TV).






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: