Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
ИТ специалисти ще участват в благотворителен плажен волейболен турнир в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:12 / 01.09.2021Коментари (0)461
©
Настоящи и бъдещи ИТ специалисти от Бургас ще участват в благотворителен мини плажен волейболен турнир утре, 2-ри септември от 14.00 часа на волейболното игрище на Централния плаж. Надпреварата се организира от водещата технологична компания A Data Pro в подкрепа с Община Бургас, като част от визията на бизнеса да подкрепя младите кадри и да бъде активна част от социалния и обществен живот на морския град.

В състезанието ще участват професионалисти от екипа на A Data Pro и бъдещи такива от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас. Всички средства, събрани по време на турнира, ще се дарят за благотворителност на Комплексен онкологичен център, за закупуване на перуки за онкоболни.

"A Data Pro цели да стимулира развитието на младите професионалисти в областта на иновативните технологии. Осъществяваме това, като се включваме в различни инициативи, насочени към новото поколение. Радваме се, че с подкрепата на Община Бургас реализираме една по-различна активност на партньорство между бизнеса и образованието“, коментира Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Pro.

Като част от визията си за подпомагане на младото поколение, в края на юли 2021, A Data Pro подкрепи също събитието на ABLE Activator – Weekend Startup Crash course, проведен отново в гр. Бургас. Целта на мероприятието бе да подпомогне повече амбициозни, млади хора да генерират иновативни идеи и да придобият умения за развитие на реален бизнес.

A Data Pro e международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и всичко, свързано с обработка на данни и информация. Има над 500 служители, и продължава активно да наема ИТ специалисти и анализатори включително и в Бургас.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: