ИТ специалисти ще участват в благотворителен плажен волейболен турнир в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12 / 01.09.2021
463
Настоящи и бъдещи ИТ специалисти от Бургас ще участват в благотворителен мини плажен волейболен турнир утре, 2-ри септември от 14.00 часа на волейболното игрище на Централния плаж. Надпреварата се организира от водещата технологична компания A Data Pro в подкрепа с Община Бургас, като част от визията на бизнеса да подкрепя младите кадри и да бъде активна част от социалния и обществен живот на морския град.

В състезанието ще участват професионалисти от екипа на A Data Pro и бъдещи такива от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас. Всички средства, събрани по време на турнира, ще се дарят за благотворителност на Комплексен онкологичен център, за закупуване на перуки за онкоболни.

"A Data Pro цели да стимулира развитието на младите професионалисти в областта на иновативните технологии. Осъществяваме това, като се включваме в различни инициативи, насочени към новото поколение. Радваме се, че с подкрепата на Община Бургас реализираме една по-различна активност на партньорство между бизнеса и образованието“, коментира Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Pro.

Като част от визията си за подпомагане на младото поколение, в края на юли 2021, A Data Pro подкрепи също събитието на ABLE Activator – Weekend Startup Crash course, проведен отново в гр. Бургас. Целта на мероприятието бе да подпомогне повече амбициозни, млади хора да генерират иновативни идеи и да придобият умения за развитие на реален бизнес.

A Data Pro e международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и всичко, свързано с обработка на данни и информация. Има над 500 служители, и продължава активно да наема ИТ специалисти и анализатори включително и в Бургас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).