Ясен Петров: Подкрепяйте го този отбор, той е наш!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:19 / 03.09.2021
1604
Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров обяви, че като колектив можем да се противопоставим на всеки един отбор, след като България завърши 1:1 при гостуването си на европейския шампион Италия.

Ето какво каза пловдивчанинът след края на двубоя във Флоренция:

Настроението ми е абсолютно нормално. Не мога да кажа, че сме направили някакъв супер мач, но играхме срещу изключителен отбор. Ден преди мача журналисти от Италия ме питаха: "Вярвате ли, че може да вземете точка?". Аз им отговорих, че ако не вярвам, нямаше да съм тук.

Започнахме малко плахо, но това, което направиха нашите момчета, трябва да им вдигне самочувствието. Нямаме известни футболисти, но като колектив можем да се противопоставим на всеки.

На този отбор му трябва време. Подкрепяйте го този отбор, защото той е наш, отборът на България. Днес те показаха, че когато сме задружни, можем да печелим точки.

Видях този дух на полувремето и през повечето време на терена. Малко са отборите, които могат да атакуват срещу Италия. Ще натравим ротации, защото повечето момчета са изтощени. Ще трябва да направим повече в атака, защото трябва да победим Литва.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).