Президентът на БФС се уреди с фланелка на Бонучи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:52 / 03.09.2021
1400
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и членовете на официалната ни делегация във Флоренция получиха специални поздрави от колегите си от италианската федерация за прекрасната продукция, изнесена от националния ни отбор на стадион "Артемио Франки".

След престижното равенство 1:1 срещу актуалния европейски шампион, президентът на FIGC Габриеле Гравина, генералният секретар на асоциацията Марко Брунели и други знатни гости, сред които кметът на Флоренция Дарио Нардела, изразиха впечатленията си от селекцията на България и поднесоха подаръци, включително - фланелката на изигралия мач №100 за "скуадра адзура" капитан Леонардо Бонучи.

От своя страна Борислав Михайлов подари на колегата си Гравина екип на българския национален отбор и статуетка на златен лъв с поздравления по повод спечелената титла на Евро 2020.

Запалянковците на стадиона във Флоренция пък бяха ознаменуваха срещата между двата тима със специален флаг в чест на приятелството между двете държави.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).