Ясен Петров: Аз съм с това ръководство! Няма да работя при друго! Точка!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:43 / 07.10.2021
1550
Селекционерът на националния отбор на България Ясен Петров бе категоричен, че няма да работи при друго ръководство на БФС. Пловдивският специалист визираше естествено предстоящия конгрес на футболната ни централа, като призна, че това влияе и на футболистите.

"При всички положения това, че предстои избор на президент на БФС, влияе. Ние ще се опитаме по най-добрия начин да игнорираме тази история. При мен позицията е ясна. Назначен съм от това ръководство и ще бъда с него. Точка. Няма как да стане при друго ръководство, много ясно. Аз съм много точен човек и винаги съм бил лоялен. Точка", заяви Ясен Петров на летището преди полета за Литва.

"Момчетата имат настроение, това е най-готиното нещо. Аз съм изключително доволен от поведението им. Дай боже да вземем максимума от хората. Аз ще съм много щастлив някой от тези момчета да направи добър контакт и да отиде в много голям отбор", допълни още Пловдивският Джанини.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).