Фенове: Безобразие! Селски футболен клуб скандално се подигра с името на Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:11 / 20.10.2021
1543
Наш селски футболен клуб скандално се подигра с името на великия български поет и революционер Христо Ботев. Отборът от шуменското село Каменяк показа новите си екипи и публикува снимка със своя финансов благодетел Кемал Ешрефоглу. От кадъра се вижда, че на гърба на фланелките стои надпис "ФК Ботеф" Каменяк.

За поругаването на името на Христо Ботев алармираха привърженици на Левски (София) от Шумен, членуващи във фенската фракция "Blue Noisy Boys".

Ето какво публикуваха те в страницата си във Фейсбук:

Здравейте приятели, съграждани и левскари. Искаме да ви запознаем с това безумие което е извършено от собственика на супермаркет в нашия град. Този антибългарин е опетнил и поругал едно българско име което всеки знае, а името на Христо Ботев. Той го е опетнил след като го е изписал неправилно върху футболни фланелки на селски отбор в област Шумен, където явно го играе като спонсор или собственик.

Само искаме да отбележим, че същото лице трудно говори български език и миналата година искаше въвеждане на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изучаване на турски език в училищата в област Шумен. Призоваваме този антибългарин да изпише правилно името БОТЕВ, дори ако може да бъде подменено с някое друго ако иска име, защото това е недопустимо. За нас това е подигравателно, дори няма да се съгласим, че в изработката на това нещо е имало нормални българи които да не забележат грешката, ако те го наричат грешка.

Призоваваме ви бързо да изчистите името свято на Христо Ботев.

Само Левски


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).