Ексцентрик, авантюрист, милиардер и философ вдъхнови Цвети Пиронкова

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:16 / 22.10.2021
1034
Спортист №1 на България за 2020 година Цветана Пиронкова за пореден път предизвика положителни реакции сред своите приятели и последователи в социалната мрежа. Чаровната пловдивчанка, която в момента се възстановява от контузия, показа, че се е вдъхновила от един специален човек, видя Burgas24.bg.

Става въпрос за известния британски ексцентрик, авантюрист, милиардер и философ - Ричард Брансън.

Пиронкова публикува любопитна своя снимка в личния си профил във Фейсбук, а към нея добави един от най-известните цитати именно на Ричард Брансън - "Мечтателите движат света напред".

Най-добрата българска тенисистка за последните 10-ина години използва момента и за да покаже продукт от новата колекция на собствения си бранд за дамски спортни дрехи "Pironetic".

Burgas24.bg припомня на читателите си, че Цветана Пиронкова в момента се възстановява от хронична травма в дясното, заради която преустанови засега участията си в турнири.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).