Неделев към звезда на Левски: Братко, ти си класа! Неведнъж си доказвал, че си мъжкар!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:45 / 27.10.2021
965
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев изрази своята подкрепа към халфа на Левски Борислав Цонев, видя Burgas24.bg. Играчът на "сините" публикува в личния си профил във Фейсбук пост, с който категорично опровергава появилите се информации, че е блъснал помощник-треньора Цанко Цветанов при смяната си по време на мача с Пирин.

"Когато се хвърля петно върху човешките ми качества, не мога да замълча. В конкретния случай се казва, че съм блъскал помощник треньора на Левски, което въобще не е вярно. При моята смяна с Цанко Цветанов се прегърнахме, коментирайки неща от мача. Ако някой се съмнява може да го попита лично. Не е имало блъскане и не съм изразявал недоволство от смяната. Никога не съм го играл "ощипана мома", давал съм всичко от себе си за Левски", са казва в част от написаното от Борислав Цонев.

Коментар под публикацията прави и Тодор Неделев. "Братко, ти си класа! Неведнъж си показвал и доказвал, че си мъжкар и че играеш със сърце! Продължавай в същия дух само да си здрав", написа капитанът на Ботев (Пд).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).