Договорът му изтече, а той поиска нов! Ще го получи ли?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:06 / 16.11.2021
800
Селекционерът на България Ясен Петров пое върху себе си цялата отговорност за катастрофалната загуба от Швейцария с 0:4 снощи. Пловдивският специалист обаче обяви, че иска да продължи да води националния ни отбор.

“Днес абсолютно нищо не се получи. Швйцария игра много силно, особено Шакири. Десният фланг ни направи доста проблеми. Поемам цялата отговорност. Непрятна загуба, с която завършихме годината. Отборът рухна. Нямам обяснение. Видяхте как бяха подкрепяни домакините, нямаше свободно място. Изведнъж рухнахме. Може би не съм направил правилните смени, може би съм закъснял, може би сме объркали състава", започна коментара си Ясен Петров.

"За нас беше важно да подмладим отбора и се случи. Но виждате, че срещу силни противници играта не се получава. Разликата в класите е огромна. Относно моя договор - моето желание е да продължим да работим и да си изпълним мисията. Да се надяваме, че ще дойдат по-добри дни", завърши селекционерът на България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).