Бургазлийка спечели бронзов медал от Европейското първенство по плажен тенис

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:53 / 16.11.2021
452
При дебютното си участие на Европейското първенство на IFBT по плажен тенис в Барселона, повече от достойно се представи отборът на Българската асоциация по плажен тенис /БАПТ/.

Бронзови медали спечели двойката при жените Мирена Бойчева и Калина Попова. Те стигнаха до третото място в категорията напреднали.

Мирена Бойчева е състезателка на "Черноморски плажен спортен клуб Бургас“. Още четирима нейни съотборници бяха част от селекцията ни, взела участие на шампионата в Барселона. Три от българските двойки стигнаха до четвъртфиналите и една на полуфинал в различните категории.

В тях се състезаваха общо 95 двойки от 9 държави.

По време на първенството председателят на "Черноморски плажен спортен клуб“ и на Българската асоциация по плажен тенис Константин Стоянов беше предложен за член на Изпълнителния комитет на Европейската асоциация по този спорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).